Vrecko na dužinu x2 na 30 l ovocný lis na lis na rmutový lis na víno lis na lis na jablko utierka na lisovanie šťavy
Sada obsahuje dve vrecká na dužinu pre 30 litrový lis na ovocie.
Vrecko na dužinu bolo navrhnuté pre lis na ovocie s maximálnou kapacitou 30 litrov.
Vrecko na dužinu bolo navrhnuté pre lis na ovocie s maximálnou kapacitou 30 litrov.
25,50 €
Skladom
Kategória:
Príslušenstvo
Kód produktu:wiltec-52166
Popis produktu
Sada obsahuje dve vrecká na dužinu pre 30 litrový lis na ovocie.
Vrecko na dužinu bolo navrhnuté pre lis na ovocie s maximálnou kapacitou 30 litrov.
Vezmite prosím na vedomie pokyny na používanie lisu na bobule:
V závislosti od kaše (drvené ovocie) je možné zaručiť správny proces lisovania, rýchly a jednoduchý.
Každý druh ovocia si však vyžaduje svoj vlastný spôsob prípravy.
Pred použitím sa odporúča hrozno nalámať. Dá sa to urobiť buď mlynčekom na ovocie, alebo ručne. Jadro musí byť predtým zasiate. Množstvo výťažnosti šťavy však závisí od obsahu vody v príslušnom ovocí a nie od kapacity prevádzkovateľa. Pri správnej príprave ovocia zistíte, že je ľahké stlačiť iba jednou rukou.
Všetky lisy tohto typu neumožňujú lisovať ovocie ako celok. Musíte vyrobiť kašu (drvené ovocie), inak úspešný proces nie je možný. Lis na víno/cider nemôžete porovnávať s odšťavovačom. Oba produkty fungujú úplne iným spôsobom. Napríklad hrozno nesmie byť spracované v odšťavovači, kde by sa zničili jeho semená a uvoľnili by sa horčiny. Je to lis na ovocie, ktorý zaisťuje, že semená zostanú nerozdrvené, čím sa zabezpečí spracovanie šťavy na víno.
Jablká, hrušky a iné ovocie musia byť pred lisovaním spracované na kašu. Ovocie nemôžete lisovať celé, nakrájané na polovice alebo štvrtiny, pretože vretenové lisy nie sú určené na tento účel.
Vrecko na dužinu bolo navrhnuté pre lis na ovocie s maximálnou kapacitou 30 litrov.
Vezmite prosím na vedomie pokyny na používanie lisu na bobule:
V závislosti od kaše (drvené ovocie) je možné zaručiť správny proces lisovania, rýchly a jednoduchý.
Každý druh ovocia si však vyžaduje svoj vlastný spôsob prípravy.
Pred použitím sa odporúča hrozno nalámať. Dá sa to urobiť buď mlynčekom na ovocie, alebo ručne. Jadro musí byť predtým zasiate. Množstvo výťažnosti šťavy však závisí od obsahu vody v príslušnom ovocí a nie od kapacity prevádzkovateľa. Pri správnej príprave ovocia zistíte, že je ľahké stlačiť iba jednou rukou.
Všetky lisy tohto typu neumožňujú lisovať ovocie ako celok. Musíte vyrobiť kašu (drvené ovocie), inak úspešný proces nie je možný. Lis na víno/cider nemôžete porovnávať s odšťavovačom. Oba produkty fungujú úplne iným spôsobom. Napríklad hrozno nesmie byť spracované v odšťavovači, kde by sa zničili jeho semená a uvoľnili by sa horčiny. Je to lis na ovocie, ktorý zaisťuje, že semená zostanú nerozdrvené, čím sa zabezpečí spracovanie šťavy na víno.
Jablká, hrušky a iné ovocie musia byť pred lisovaním spracované na kašu. Ovocie nemôžete lisovať celé, nakrájané na polovice alebo štvrtiny, pretože vretenové lisy nie sú určené na tento účel.