Vrecko na dužinu pre 12 l ovocný lis na jablkový vínny mušt
12-litrová utierka na lis na ovocie
Lisovacia utierka je určená pre maximálnu kapacitu lisu na ovocie 12 litrov.
Dodržujte pravidlá používania lisu na bobule:
V závislosti od rmutu (vysoko rozdrvené ovocie) sa dá rýchlo a jednoducho zrealizovať správny proces lisovania.
Lisovacia utierka je určená pre maximálnu kapacitu lisu na ovocie 12 litrov.
Dodržujte pravidlá používania lisu na bobule:
V závislosti od rmutu (vysoko rozdrvené ovocie) sa dá rýchlo a jednoducho zrealizovať správny proces lisovania.
9,70 €
Skladom
Kategória:
Príslušenstvo
Kód produktu:wiltec-30163-1
Popis produktu
12-litrová utierka na lis na ovocie
Lisovacia utierka je určená pre maximálnu kapacitu lisu na ovocie 12 litrov.
Dodržujte pravidlá používania lisu na bobule:
V závislosti od rmutu (vysoko rozdrvené ovocie) sa dá rýchlo a jednoducho zrealizovať správny proces lisovania.
Každý druh ovocia si vyžaduje svoj vlastný typ prípravy.
Hrozno by sa malo vopred rozdrviť. Dá sa to urobiť mlynčekom na ovocie alebo ručne. Jadrové ovocie musí byť vopred osiate. Množstvo výťažnosti šťavy závisí od obsahu vody v ovocí a nie od úsilia obsluhy. Pri správnej príprave sa ovocie dá ľahko stlačiť jednou rukou.
Pri všetkých lisoch tohto typu nie je možné lisovať celé ovocie. Musí sa vyrobiť kaša (silne rozdrvené ovocie), inak nie je možný úspešný proces lisovania. Lis na víno alebo ovocie nemožno porovnávať s odšťavovačom. Oba produkty fungujú úplne inak. Napríklad hrozno nemožno spracovať v odšťavovači, pretože sa zničia semená a uvoľnia sa horké látky. Iba v lise na ovocie ostanú semená neporušené a šťavu možno spracovať na víno.
Jablká, hrušky a iné druhy ovocia musia byť pred lisovaním spracované na kašu. Celé, polovičné a rozštvrtené ovocie nie je možné lisovať. Skrutkové lisy na to nie sú určené.
Lisovacia utierka je určená pre maximálnu kapacitu lisu na ovocie 12 litrov.
Dodržujte pravidlá používania lisu na bobule:
V závislosti od rmutu (vysoko rozdrvené ovocie) sa dá rýchlo a jednoducho zrealizovať správny proces lisovania.
Každý druh ovocia si vyžaduje svoj vlastný typ prípravy.
Hrozno by sa malo vopred rozdrviť. Dá sa to urobiť mlynčekom na ovocie alebo ručne. Jadrové ovocie musí byť vopred osiate. Množstvo výťažnosti šťavy závisí od obsahu vody v ovocí a nie od úsilia obsluhy. Pri správnej príprave sa ovocie dá ľahko stlačiť jednou rukou.
Pri všetkých lisoch tohto typu nie je možné lisovať celé ovocie. Musí sa vyrobiť kaša (silne rozdrvené ovocie), inak nie je možný úspešný proces lisovania. Lis na víno alebo ovocie nemožno porovnávať s odšťavovačom. Oba produkty fungujú úplne inak. Napríklad hrozno nemožno spracovať v odšťavovači, pretože sa zničia semená a uvoľnia sa horké látky. Iba v lise na ovocie ostanú semená neporušené a šťavu možno spracovať na víno.
Jablká, hrušky a iné druhy ovocia musia byť pred lisovaním spracované na kašu. Celé, polovičné a rozštvrtené ovocie nie je možné lisovať. Skrutkové lisy na to nie sú určené.