Kvalitný 12L lis na ovocie Jablkový mušt vr. Pulp Bag
S týmto robustným lisom na ovocie pripravíte chutnú šťavu z vášho obľúbeného ovocia. Zo stromu alebo kríka priamo do pohára – čerstvejšie a zdravšie to už len ťažko môže byť.
78,90 €
Skladom
Kategória:
Lisy a drviče na ovocie
Kód produktu:wiltec-30163
Popis produktu
S týmto robustným lisom na ovocie pripravíte chutnú šťavu z vášho obľúbeného ovocia. Zo stromu alebo kríka priamo do pohára – čerstvejšie a zdravšie to už len ťažko môže byť.
Je to vretenový lis, ktorý poskytuje veľmi vysoký lisovací tlak vďaka kontinuálnemu oceľovému vretene. Vreteno sa uvedie do pohybu mechanickým pohonom a úplne vytlačí ovocie.
Lis na ovocie má kvalitný lisovací kôš vyrobený z vizuálne príťažlivého (červeného) bukového dreva. Má maximálny objem 12 litrov, aby bolo možné vyrobiť dostatok aromatickej šťavy. Všimnite si však, že závitovkové lisy sú určené len na ďalšie spracovanie rmutu. Ide o už silne rozdrvené ovocie, ktoré sa potom naplní do lisu na ovocie a vylisuje sa do šťavy. Lisy tohto dizajnu nedokážu spracovať celé ovocie. Preto by sa napríklad jablká a hrušky mali najskôr spracovať na kašu. Celé, polovičné alebo rozštvrtené ovocie nie je možné lisovať.
Každý druh ovocia si vyžaduje svoj vlastný typ prípravy. Napríklad hrozno by sa malo najskôr rozdrviť. Dá sa to urobiť mlynčekom na ovocie alebo ručne. Jadrové ovocie musí byť vopred osiate. Množstvo výťažnosti šťavy závisí od obsahu vody v ovocí a nie od úsilia obsluhy. Ak je ovocie správne pripravené, dá sa ľahko stlačiť jednou rukou.
Je to vretenový lis, ktorý poskytuje veľmi vysoký lisovací tlak vďaka kontinuálnemu oceľovému vretene. Vreteno sa uvedie do pohybu mechanickým pohonom a úplne vytlačí ovocie.
Lis na ovocie má kvalitný lisovací kôš vyrobený z vizuálne príťažlivého (červeného) bukového dreva. Má maximálny objem 12 litrov, aby bolo možné vyrobiť dostatok aromatickej šťavy. Všimnite si však, že závitovkové lisy sú určené len na ďalšie spracovanie rmutu. Ide o už silne rozdrvené ovocie, ktoré sa potom naplní do lisu na ovocie a vylisuje sa do šťavy. Lisy tohto dizajnu nedokážu spracovať celé ovocie. Preto by sa napríklad jablká a hrušky mali najskôr spracovať na kašu. Celé, polovičné alebo rozštvrtené ovocie nie je možné lisovať.
Každý druh ovocia si vyžaduje svoj vlastný typ prípravy. Napríklad hrozno by sa malo najskôr rozdrviť. Dá sa to urobiť mlynčekom na ovocie alebo ručne. Jadrové ovocie musí byť vopred osiate. Množstvo výťažnosti šťavy závisí od obsahu vody v ovocí a nie od úsilia obsluhy. Ak je ovocie správne pripravené, dá sa ľahko stlačiť jednou rukou.